EidsvollPuls

EidsvollPuls

- Hei, vi går i 7. klasse på Ås skole. Har du en jobb til oss?

For en drøy uke siden fikk EidsvollPuls en telefon fra Ås skole. I andre enden var det åpenbart en ganske ung person, og spørsmålet vi fikk var om EidsvollPuls kunne skrive om «7’ern». Vi fikk også vite at det handlet om at elever ved skolen skulle jobbe for å samle inn penger til Kreftforeningen.

Vi takket for henvendelsen og spurte pent om vi kunne få en e-post med litt mer informasjon hva det handlet om. Det tok ikke lang tid før vi fikk respons for allerede dagen etter fikk EidsvollPuls en e-post som var signert: «Ledelsen i bedriften 7èrn på Ås skole».

Dette er ledergruppa i 7'ern ved Ås skole, dvs. elevene som holder orden på bestillinger, jobber, markedsføring og penger.

Dette er ledergruppa i 7'ern ved Ås skole, dvs. elevene som holder orden på bestillinger, jobber, markedsføring og penger. Foran fra venstre: Ishaal Usman (Leder), Marie Nestestog Klokkerengen (Nestleder) og Øyvind Aker-Slettebakken (Økonomiansvarlig). Bak fra venstre: Naomie Ansima Kitumaini (Kommunikasjon- og medieansvarlig), Sofie Tidem Tollefsen (Kommunikasjon- og medieansvarlig) og Leona Marie Harkestad Thorn Hansen(Kommunikasjon- og medieansvarlig). Foto: Bjørn Hytjanstorp

 


Vi håper du ønsker å bli abonnent for å lese denne og mange andre interessante artikler.Abonnementspriser
  • 24-timers-tilgang: 25 kroner
  • 1 måned: 129 kroner
  • 3 måneder: 370 kroner
  • 6 måneder: 700 kroner
  • 12 måneder: 1300 kroner

Klikk her for å registrere deg

(når det er gjort kan du velge et abonnement på "Min side")

Er du allerede abonnent kan du logge inn her