EidsvollPuls

EidsvollPuls

AMFI Eidsvolls gode hjelpere

Du har kanskje aldri sett dem, eller lagt merke til dem. En av årsaken er definitivt at gjengen fra Søndre Eidsvoll 60+ er på farten før hanen galer. Men de flittige pensjonistene forsøker heller ikke gjøre så mye ut av seg der det plukker søppel, rydder, soper, måker snø og alt som ellers må gjøres rundt AMFI Eidsvoll.

Uvurderlig innsats

Trond Skillebekk er driftssjef på AMFI Eidsvoll, og har bare godt å si om hjelpen senteret får.

- Ikke la det være noen tvil. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Søndre Eidsvoll 60+ og den jobben de gjør. Hjelpen vi får er uvurderlig og bidrar til at senteret rett og slett fremstår i en bedre versjon.

Nylig var Skillebekk og senterleder Vivi Olstad på plass på Gladbakk for å hedre alle de frivillige i pensjonistforeningen i Sørbygda.

- Jeg vil si at dette er helt unikt, sier Vivi Olstad rett før maten kommer på bordet.

- Jeg kan ikke si at jeg har hørt om et slikt samarbeid, og i hvert fall ikke i Thon-systemet. Men det er jo helt fantastisk at de gjør dette for oss, og som Trond sier fører det til at senteret fremstår som rent og ryddig både ute og inne, noe som er viktig for oss.

AMFI Eidsvoll takket Søndre Eidsvoll 60+

AMFI Eidsvoll takket Søndre Eidsvoll 60+. Fra venstre: Vivi Olstad, Reidun Synnøve Granlund Kirste, Berit Johnsen, Gunda Mortensen, Trond Skillebekk, Kjell Olafsen, Per Ivar Lundahl, Berte Sørum og Oddbjørn Aamodt. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Trond Skillebekk legger til at samarbeidet også er en vinn-vinn-greie.

- For oss på senteret er det hyggelig å bidra til det gode arbeidet Søndre Eidsvoll 60+ gjør. Disse hjelperne er jo også blant våre beste og mest trofaste kunder så sånn sett er det vinn-vinn for begge parter.

Per Ivar Lundahl er leder iSøndre Eidsvoll 60+, og er stolt av innsatsen som legges ned av medlemmene.

- Det er mange i foreningen som bruker mye tid på frivillig arbeid. Mange som er her i kveld har også stått på i forbindelse med våre møter og arrangementer, men i kveld er det bare å lene seg tilbake og bli vartet opp. Det har alle fortjent, sier Lundahl.

Leder av Søndre Eidsvoll 60+ Per Ivar Lundahl ønsket velkommen til bords

Leder av Søndre Eidsvoll 60+ Per Ivar Lundahl ønsket velkommen til bords. Foto: Bjørn Hytjanstorp