EidsvollPuls

EidsvollPuls

En vanlig søndag i Råholthallen

I Eidsvoll skjer det mye på idrettsfronten på en vanlig søndag i februar. Alle barn og unge som driver idrett i kommunens skal vite at EidsvollPuls bryr seg, og for å bevise det tok vi turen til Råholthallen søndag 11. februar. Der var det nemlig fire håndballkamper, noe som egentlig er ganske vanlig på en lørdag eller søndag i Råholthallen. Denne søndagen var det EIFs 12- og 13-åringer som skulle spille dobbeltkamper, og allerede klokken 10.00 ble første kamp blåst i gang.

Først ute var 12-åringene, og motstander var Ullensaker-laget Borgen. EIF-jentene hadde tydeligvis stått tidlig opp for hjemmelaget var flere hakk bedre enn blåtrøyene, og vant hele 21-11.

Det ble mye jubel for EIF J12 i Råholthallen søndag

Det ble mye jubel for EIF J12 i Råholthallen søndag. Foto: Bjørn Hytjanstorp


To timer senere spilte EIF mot Aurskog/Finstadbru, og før kampen var jentene litt skeptiske:

- De er veldig gode, og har vunnet mange kamper, kom det fra en av spillerne.

- De slo oss 11-21 i oktober.

Men Hilde Nicolaisen, Linn Sollyst og de andre rundt laget må ha gjort mye riktig med jentene siden oktober, for EIF vant kampen med pene 19-14 etter 9-5 ved halvtid. Dermed ble fasiten for en søndag i Råholthallen to seire av to mulige, og 40-25 i målforskjell.

EIF J12 etter kampen mot Borgen

EIF J12 etter kampen mot Borgen. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Mellom kampene til 12-årslaget spilte EIF J13 kamp mot Nesodden. Det ble et veldig spennende oppgjør, og lenge så det ut til at EIF skulle klare å vinne. EIF ledet 9-6 ved pause, men helt på slutten av kampen klarte gjestene å komme seg foran med ett mål. Dermed ble det tap 17-18.

I den andre kampen, mot Fredrikstad-laget Skogstrand, ble det også tap, men også her solgte EIF-jentene seg dyrt. Halvveis i andre omgang sto det 15-16, men på slutten kladdet det skikkelig for EIF-jentene. Dermed ble det tap 18-23 for et hardtarbeidende EIF-lag.

Celine Marie Nordal i kampen mot Nesodden

EIFs Celine Marie Nordal i kampen mot Nesodden. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Også i Eidsvollhallen var det flere kamper søndag. Eidsvold Turn G11 og G12 spilte kamper, i tillegg til J12 og J14, men vi rakk dessverre ikke å ta turen innom der.

Her er resultatene fra kampene i Eidsvollhallen søndag

J11: Eidsvold Turn – Gjerdrum 2-11

J12: Eidsvold Turn – Rælingen 23-19

J14: Eidsvold Turn – Slitu 2 17-17

G11: Eidsvold Turn – Nit-Hak 23-9

G13: Eidsvold Turn – Oppegård 2 24-13