EidsvollPuls

EidsvollPuls

Foreldrekafé med viktig budskap: - Hvis du bryr deg om hva ungene dine driver med så møt opp

Vi har tidligere skrevet om den viktige jobben foreldregruppa ved Råholt ungdomsskole gjør. Den driftige og kreative gjengen som kaller seg FUSK har foreldrekafé én kveld hver måned i kantina på skolen. onsdag 24. april er det klart for nok en foreldrekafé, og denne gangen er alle velkommen til Råholt ungdomsskole, eller for å sitere Stig Morten Seierstad: - Hvis du bryr deg om hva ungene dine driver med så møt opp!


Stig Morten Seierstad
Onsdag 24. april kommer Stig Morten Seierstad (bildet) til Råholt ungdomsskole. Med seg har han svenske Sebastian "Sebbe Staxx" Stakset, og duoen fra Maritastiftelsen skal først møte alle elevene i Råholthallen på dagtid før de kommer til foreldrekaféen på kvelden. - Hvis du bryr deg om hva ungene dine driver med så møt opp, er oppfordringen fra Stig Morten Seierstad. Foto: Bjørn Hytjanstorp

 


Du må være abonnent for å lese hele denne artikkelen


For å kunne lese hele denne artikkelen må du abonnere på EidsvollPuls. Men fortvil ikke, vi har nemlig flere typer abonnement - noe vi håper og tror vil passe de aller fleste. Er du allerede abonnent kan du logge inn her.

Abonnementspriser
  • 24-timers-tilgang: 25 kroner
  • 1 måned: 129 kroner
  • 3 måneder: 370 kroner
  • 6 måneder: 700 kroner
  • 12 måneder: 1300 kroner

Klikk her for å registrere deg

(når det er gjort kan du velge et abonnement på "Min side")