EidsvollPuls

EidsvollPuls

Håndballfest for 8-åringer i Råholhallen

I helgen var det håndballfest i Råholthallen. Det var et yrende liv i åtte timer, og blant de 40 påmeldte lagene var det hele seks lag fra arrangørklubben Eidsvold IF.

- Vi har veldig mange spillere i denne aldergruppa, noe som gjør at vi stiller med hele seks lag fra EIF. I løpet av dagen skal vi spille mot lag som for eksempel Bækkelaget, Rælingen, Fjellhammer og Oppsal, forteller Stian Skyttersæter.

- Barna spiller på liten bane, så det er fire spillere på hvert lag. Alle spiller fire kamper hver så det ble mange timer med håndball, idrettsglede og mestring, sier Skyttersæter og legger til:

- Dette er den femte av totalt seks slike turneringer 8-åringene skal være med på i årets sesong. Målet er å skape begeistring, respekt, innsatsvilje og fair play, som er håndballforbundets fire hovedverdier.
Jeg må også få skryte av 14- og 15-åringene som dømmer kampene. Det er nemlig klubbens egne barneveiledere som gjør en knallgod jobb som dommere.

Håndballfesten heter «Intersport 4’er» og strategisk plassert like ved tribunen har Kyrre Innstøy fra Intersport Eidsvoll laget en mini-butikk.

- Nærmere der det skjer er det ikke mulig å komme, sier Innstøy og smiler.

- Herfra har jeg panoramautsikt til begivenhetene, og det er jo veldig artig å se idrettsgleden. I tillegg går jo butikken bra, selv om det faktisk ikke er det viktigste akkurat her. Det som betyr mye for oss er at viser oss frem og er der det skjer, det være seg VM Spark Utfor i Hurdal eller en håndballturnering som dette.

Marte Rustad, Kyrre Innstøy og Stian Skyttersæter

Det er et godt samarbeid mellom EIF Håndball og Intersport Eidsvoll. Fra venstre Marte Rustad, Kyrre Innstøy og Stian Skyttersæter. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Da EidsvollPuls var innom var det en kort pause i turneringen. Dermed ble det anledning til å ta bilder av både spillere og dommere.

Noen av 2015-jentene i EIF Håndball

Her er noen av de vi klarte å samle til et bilde. Bak fra venstre: Erle Orsbye, Emma Anie Kalager, Erle Engebretsen (trener) og Tuva Lindeberg. Sittende i midten: Lara Ugland, Sandra Skyttersæter, Angelica Furulund, Inger Myrer og Savannah Kirkhaug. Liggende foran: Live Sofie Moe Angell, Sofie Iversen, Mali Lundahl og Mina Larsen. Foto: Bjørn Hytjanstorp

Noen av klubbdommere i EIF Håndball
Klubbdommere: Azora Birgitte Lindberg, Hawa Balde, Johannes Hvalbye, Kristoffer Folden Sørgården, Adrian Larsen Magnes og Frida Rustad. Foto: Bjørn Hytjanstorp