EidsvollPuls

EidsvollPuls

Lyst på en orrhane i stua?

Denne helgen er det duket for stort loppemarked i Sundet. Det er Vilberg Skolekorps som avholder sitt tradisjonsrike loppemarked, og som vanlig er det høy kvalitet på de beste loppene.

- Hvis du er ute etter en utstoppet orrfugl er det bare å møte opp, sier Sidsel Bråten i Vilberg Skolekorps og setter opp et stort smil.

- Eller hva med noe lekkert i kobber, eller gamle kakebokser? Jeg kan egentlig ikke komme på noe vi mangler, så her er det først til mølla, forteller Bråten.

Du kan sikre deg utstoppede orrfugler på loppemarkedet til Vilberg skolekorps

Du kan sikre deg utstoppede orrfugler på loppemarkedet til Vilberg Skolekorps i helgen. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Hun forteller at loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde, og loppene som er samlet inn skal på noen hektiske timer lørdag og søndag finne sine nye eiere.

- Det som er ekstra gøy er at det er så mange som stiller opp på dugnad år etter år. Det er ikke bare musikanter og foreldre som stiller opp, men også besteforeldre og mange andre som har et stort hjerte for Vilberg Skolekorps. Totalt er det nok rundt 50 personer som er i sving i løpet av helgen.

Fra venstre Anne-Marit Øsmundset, Andreas Aannerud Bråten, Kim Andre Nyhuus, André Gulbrandsen Strand, Bent Aannerud og Sidsel Bråten

- Dette er fortroppen til en fantastisk dugnadsgjeng, sier Sidsel Bråten i Vilberg Skolekorps. Fra venstre Anne-Marit Øsmundset, Andreas Aannerud Bråten, Kim Andre Nyhuus, André Gulbrandsen Strand, Bent Aannerud og Sidsel Bråten. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Og Bråten håper mange finner veien til Sundet i løpet av helgen.

- Lørdag åpner vi klokken 10.00 og søndag klokken 12.00. Vi håper selvsagt at så mange som mulig tar turen i løpet av helga, og du finner oss på plassen mellom det gamle Eidsvoll Blad-bygget og Brunosten.

Fakta

Loppemarked i regi av Vilberg Skolekorps

Sundet, lørdag 26. august kl. 10.00 – 14.00 og søndag 27. august kl.12.00 – 15.00

Det blir auksjoner lørdag kl. 12.00 og søndag kl. 13.00

Kafé med salg av vafler, kaffe pølser, saft og brus

 Vilberg skolekorps på Eidsvoll Verk under gardebesøket 3. september 2022

Vil du oppleve korpsmusikk i Grunnlovsbygda er det viktig å støtte opp om de lokale korpsene. Helgens loppemarked i Sundet arrangeres av Vilberg Skolekorps, og på dette bildet ser du korpset på gamlebrua på Eidsvoll Verk da Gardenmusikken var på besøk i september i fjor. Foto: Bjørn Hytjanstorp