EidsvollPuls

EidsvollPuls

Russen med krafttak for kreft: - Dette er en veldig viktig sak for oss!

Alle som har vært russ vet at høsten og vinteren er en travel tid. Årets russekull er intet unntak, men det er alltid noen som har det ekstra travelt.

Trioen Andrine B. Wangen, Martine Ottem-Holmsten og Nathalie Slommerud er involvert i russerevyen som har premiere fredag 1. mars, men jentene er også opptatt av noe helt annet.

- Det er lang tradisjon ved Eidsvoll videregående at russen samler inn penger til kreftforeningen. Det gjelder også for årets russekull, sier Martine Ottem-Holmsten som i tillegg til Andrine og Nathalie har med seg Albertine Sørgård i aksjonskomiteen.

Travle russejenter: Fra venstre Andrine B. Wangen, Martine Ottem-Holmsten og Nathalie Slommerud

Travle russejenter: Fra venstre Andrine B. Wangen, Martine Ottem-Holmsten og Nathalie Slommerud. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Gå sammen med oss


Innsamlingen er en dør-til-dør-aksjon og alt som kommer inn går til kreftforskningen.

- I løpet av høsten har vi samarbeidet med Kreftforeningen for å gjøre aksjonen så god og stor så mulig. Målet er selvsagt å slå skolerekorden på 190.000 kroner, derfor håper vi at mange vil gå sammen med oss på aksjonsdagen 10. mars, sier Martine og kommer med en oppskrift på hvordan man kan bidra.

- Du må melde deg på innsamlingen noe du gjør ved å sende en SMS til nummer 2277. I meldingen skriver du: "BØSSE, aksjonsnummer: 431022» og deretter navnet ditt. Da vil du få jevnlige oppdateringer om aksjonen og ikke minst en påminnelse når selve dagen nærmer seg.

Andrine B. Wangen forteller at det bare er å møte opp på skolen søndag 10. mars

- Her vil du få et kart over en rute du skal gå, samt en Vipps-kode og en QR- kode. Alle som blir med er også med i trekningen av en premie som vi i aksjonskomiteen har ordnet. Hvis du ikke kan gå sammen med oss på selve aksjonsdagen er det flere måter å bidra på. Vi har nemlig en egen aksjonside og der kan man velge hvilken måte man gi et beløp.