EidsvollPuls

EidsvollPuls
Velkommen til nettavisen eidsvollpuls.no

Det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg kaller nettavisen «EidsvollPuls», og svaret på det henger sammen med ting som skjedde i 2018. Dette året gikk nemlig Øyvind Mo Larsen i gang med Jessheimpuls, og jeg la ikke skjul på at jeg likte både navnet og ikke minst ideen om en nettavis. Det tok derfor bare noen måneder før jeg kjøpte domenet eidsvollpuls.no – noe Øyvind ble informert om, og hadde null problemer med. 

I motsetning til Øyvind har jeg brukt noe lenger tid på å realisere det jeg hadde i tankene for snart fem år siden, men i 2023 klarte jeg det. Og siden du kan lese akkurat dette er det også beviset på at nettavisen er oppe – og lesbar. 

Når det gjelder reklame vil ikke eidsvollpuls.no bli en nettavis full av forstyrrende reklame. I nettavisen er det avsatt kun fire områder til reklame, og ikke noe av dette skal gjøre leseopplevelsen dårligere. I den forbindelse må jeg også få takke de som ville være med på laget fra første dag, nemlig AMFI Eidsvoll, Aasen Bil AS og Ditt Ekstralager. Tusen takk for at dere har tro på lokalt engasjement, og at dere viser det med å kjøpe annonseplass på en helt ny nettavis.

For å få en levende nettavis er jeg også avhengig av å få tips fra dere lesere. Vet du om noe som du synes innbyggerne i Eidsvoll bør få vite om så ta kontakt. Og legg deg på minnet at jeg er ekstra interessert i gladsakene, for EidsvollPuls skal være en nettavis som du bli glad av å lese, og kanskje litt klokere på kjøpet.

EidsvollPuls er nettavisen som skal fungere som en digital lykkepille! 


Ansvarlig redaktør

Bjørn Hytjanstorp
Telefon: 96 20 70 70
E-post: post@eidsvollpuls.no
Org.nr.: 931 548 794
Kontonummer: 1813 42 89054 (Sparebank 1 Østlandet)