EidsvollPuls

EidsvollPuls

EIF imponerte på eget kunstgress

  • Sport
  • 15.08.2023 Kl. 23:48

31. juli startet EIF høstsesongen med å gå på en skikkelig bortesmell mot Strømmen 2. Heldigvis for rødtrøyene kom laget fort på vinnersporet med en sterk borteseier mot naborival Eidsvold Turn 2 sist torsdag. Tirsdag kveld var det duket før høstens første hjemmekamp, og motstander var et ungt og velspillende Lørenskog 2.

Trener Roy Arne Berg var klar over hva som kom, og hadde lagt en kampplan - mye med tanke på motstanderen.

- Her møtte vi et godt lag, noe jeg på forhånd var klar over. De har et bra grunnspill og ga oss en del utfordringer én mot én. Kampplanen var derfor å være smarte og tålmodige, og kjøre kontra når det ble muligheter for det. Og det viste seg at det ble store rom da Lørenskog gikk i angrep med mange folk. Så har vi en meget effektiv spiss som virkelig var på jobb i dag.

Det ble mye EIF-jubel mot Lørenkogs rekrutter mandag kveld

Det ble mye EIF-jubel mot Lørenkogs rekrutter mandag kveld. Foto: Bjørn Hytjanstorp


Og spissen Berg snakker om er Ole Andreas Mundal Nesset. 34-åringen som er bosatt på Nygård scoret omtrent på alt som kom, og stoppet ikke før han hadde satt fire baller i nota.

- På et par av målene kunne jeg nesten ikke unngå å score, men slik er det noen ganger. Nesten alt går inn, sa en beskjeden men fornøyd Mundal Nesset etter kampslutt.

En annen storscorer i klubben fikk også kjenne på nettsus mot Lørenskog. Fredrik Alexander Johansen Kristiansen har scoret jevnt ut trutt siden han scoret sitt første mål for klubben i 2016. I kampen mot Sørumsand før ferien kom mål nummer 100, og mandag kveld noterte han seg for nummer 101.

EIF fikk også en scoringsdebutant i dette oppgjøret, nemlig 17 år gamle Adama Jammeh. Ikke lenge etter at han kom inn fikk han en stikker og kom helt alene mot bortelagets keeper. Unggutten var kald og rolig, og trillet ballen elegant i hjørnet. Snakk om drømmedag som for 17-åringen som dermed scoret sitt aller første mål for EIF – og det på sin egen bursdag.

Her scorer Adama Jammeh sitt første mål for EIF

Her scorer Adama Jammeh sitt første mål for EIFs a-lag. Foto: Bjørn Hytjanstorp


- Jeg er veldig godt fornøyd med laget som helhet, og det godt å se at de som kommer inn gjør en solid innsats. Det var selvsagt ekstra gøy at Jammeh fikk nettkjenning. Han er en lovende spiller som vi har stor tro på, oppsummerer Roy Arne Berg.

Som man skjønner ble det mange mål i dette oppgjøret, selv om kampen var relativt jevn i banespillet. Å vinne 6-1 over et såpass godt lag seg absolutt høre, noe som lover godt for resten av høstsesongen.

Neste kamp for EIF er borte mot Rælingen mandag 21. august.

Roy Arne Berg sammen med Fredrik Alexander Johansen Kristiansen, Ole Andreas Mundal Nesset og Adama Jammeh

Trener Roy Arne Berg var meget godt fornøyd med laginnsatsen og sine tre målscorere Fredrik Alexander Johansen Kristiansen, Ole Andreas Mundal Nesset og Adama Jammeh. Foto: Bjørn Hytjanstorp

 


Eidsvold IF – Lørenskog 2 6–1 (2-0)

 

Eidsvoll stadion

 

22. min. 1–0: Fredrik Alexander Johansen Kristiansen

45. min. 2-0: Ole Andreas Mundal Nesset

61. min. 3-0: Ole Andreas Mundal Nesset

73. min. 4-0: Ole Andreas Mundal Nesset

77. min. 5-0: Ole Andreas Mundal Nesset

81. min. 6-0: Adama Jammeh

90. min. 6-1: Fabian Lesiamito

Dommer: Eddie Olav Dysterud, Lillestrøm

Gule kort: Jørn-Martin Mostue Almlie, Eidsvold IF. Serge Balole Gamwanya og Eric Kanebog, begge Lørenskog 2

 

Tilskuere: 80